dinsdag 20 maart 2007

Sabine Hagedoren gaat stunten met een tank!

www.KomOpEnStop.be
Kom op tegen Kanker heeft de voorbije maanden iedereen in Vlaanderen uitgedaagd om te stoppen met roken. Verschillende televisiepersoonlijkheden, zoals weervrouw Sabine Hagedoren, riepen zoveel mogelijk kijkers op om te stoppen. Als er voldoende mensen gestopt waren met roken, deden deze één-schermmedewerkers een tegenprestatie.

Marijn Devalck trok de preventiecampagne op maandag 13 december op gang met de bedoeling om 10.000 rokers op te roepen te stoppen. Die eerste kaap van 10.000 werd bereikt en Marijn liep als tegenprestatie van de 110 meter hoge gevel van het Sheraton Hotel in Brussel naar beneden.

Katja Retsin nam de fakkel over. Zij vond nog eens 10.000 rokers bereid om te stoppen en ging ijsberen in de Noordzee.

Geena Lisa ging op haar beurt een uitdaging aan. Wanneer er voor eind januari in totaal 30.000 rokers stopten, zou ze op een bijzondere manier omroepen op de nieuwe één, geheel naakt wel te verstaan. Dat dééd ze ook : enkel en alleen gekleed in een likje verf.
Nic Balthazar vierde zijn Valentijn dit jaar op een wel heel bijzondere manier. Als tegenprestatie voor 40.000 mensen die zich inschreven om te stoppen met roken ruilde hij op 14 februari zijn dagelijks pak voor een frivool cupidokostuum. Onbeweeglijk als een standbeeld luisterde hij de hele uitzending lang het decor van de Laatste Show op.

Ondertussen is de kaap van 50 000 rookstoppers bereikt !

SABINE HAGEDOREN GAAT STUNTEN MET EEN TANK

Zeg niet te gauw, het is weer een vrouw. Op zaterdag 5 maart tijdens de rechtstreekse uitzending van de Kom op tegen Kanker-show moet Sabine Hagedoren voor heel Vlaanderen haar rijkunsten bewijzen. Alsof een ritje met een Leopardtank nog niet riskant genoeg is, gaat onze weervrouw die avond haar tank parkeren. En niet zomaar parkeren! Gedelegeerd bestuurder van de VRT, Tony Mary, en de redactie van Vlaanderen Vakantieland houden nu al hun hart vast. Zo goed en kwaad als ze kan, zal Sabine op 5 maart op de parking van de VRT een Leopardtank tussen het mini-busje van Vlaanderen Vakantieland en de wagen van Tony Mary manoevreren. Gevoelige kijkers zijn gewaarschuwd : het belooft spannend te worden !

Haalt ze het of haalt ze het niet? Beleef samen met ons de spanning van deze stunt en stem nu zaterdag 5 maart om 20.35 uur af op één voor de Kom op tegen Kanker Show !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten