woensdag 19 november 2008

Weervrouw Sabine Hagedoren in LOLmops op Ketnet

Kijk uit of de LOLmopsbende filmt u, Sabine Hagedoren in het ootje genomen.

Vanaf begin december knoopt Ketnet opnieuw aan met de traditie van Banana Split en Candid camera. In LOLmops proberen zeven kinderen (Bartel, Bas, Jana, Joachim, Camille, Luca en Siebe) met een verborgen camera in de buurt bekende en onbekende Vlamingen beet te nemen.

Onder meer presentatrice Katja Retsin, nieuwsanker Jan Becaus, weervrouw Sabine Hagedoren en Ketnetwrappers Peter Pype en Kristien Maes liepen al in de val.

LOLmops loopt vanaf maandag 1 december elke weekdag om 18.30 uur op Ketnet, twintig afleveringen lang.

De opnames zijn nog niet helemaal afgerond, dus wees op uw hoede als een kind met een engelachtig gezicht u een van de komende dagen aanspreekt in de supermarkt.

Ketnet start - vanaf 1 december- met een nieuw humorprogramma waarin kinderen gretig gebruik maken van de verborgen camera. Zeven kinderen nemen bekende en onbekende Vlamingen beet. Zo werd bv Sabine Hagedoren door de kinderen van LOLmops beet genomen. Ze hebben hun hoofdkwartier in een omgebouwde bus, waar ze de gekste grappen bedenken. LOLmops is een combinatie van klassieke verborgencameragrappen en meer uitgebreide gags, waarbij echt niemand ontzien wordt. De zeven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten