zaterdag 27 januari 2007

Sabine Hagedoren geeft de fakkel door aan Saartje Vandendriessche bij 'Vlaanderen Vakantieland'

Komend weekend presenteert Sabine Hagedoren voor het laatst ‘Vlaanderen Vakantieland’ op Eén. Zoals reeds bekend, wil Sabine in de toekomst meer tijd vrijmaken voor haar gezin. Sabine is momenteel zwanger van een tweede kind en ze zou in de toekomst dus meer tijd willen vrijmaken voor haar gezin. Daarom geeft ze de presentatie van het toeristisch programma op. Ze stopt dus op eigen vraag met de presentatie van het magazine. Saartje Vandendriessche wordt de nieuwe ‘Vlaanderen Vakantieland’-presentatrice. Zij maakt haar debuut op 27 januari.

Sabine Hagedoren presenteert 'Vlaanderen Vakantieland' voor het laatst op 20 en 21 januari. De week daarna verwelkomt Saartje de Eén-kijkers. Sabine is op 27 januari nog één keer reporter. Bij wijze van afscheid probeert ze enkele arrangementen uit de 'Vlaanderen vakantieland'-brochure uit.

Met Saartje als nieuwe presentatrice kiest Eén er resoluut voor om de omroepsters verder naar voor te schuiven als gezichten van het net. Collega Evy Gruyaert werd begin deze maand ook al het nieuwe gezicht van 'De rode loper'.

Saartje en Sabine zijn erg tevreden met deze gang van zaken:
Sabine Hagedoren: 'Mijn eerste ‘Vlaanderen vakantieland’ presenteerde ik op 2 september 2000. Ondertussen heb ik er 297 afleveringen opzitten. Ik heb deze job altijd zeer graag gedaan en kijk met heel veel plezier op de voorbije zes jaar terug. Maar nu wil ik vooral genieten van mijn zwangerschap en mijn gezin. En Saartje wens ik natuurlijk alle succes toe.'

Saartje Vandendriessche: 'Ik ben uiteraard heel blij. Na acteren en omroepen kan ik met deze presentatie-opdracht opnieuw een andere kant van mezelf laten zien. Ik nodig met plezier alle Eén-kijkers uit om vanaf eind januari samen met mij alle interessante hoekjes van Vlaanderen en de wereld te ontdekken.'

Saartje Vandendriessche werkt al een tijdje als reporter voor het reisprogramma "Vlaanderen vakantieland". Ze blijft omroepster op Eén en als actrice kwam ze al aan de bak in tv-series "Kinderen van Dewindt" en "Matroesjka's", waarin ze naakt als paaldanseres te bewonderen was.
Saartje wordt op dinsdag 23 januari officieel als 'Vlaanderen vakantieland'-gezicht voorgesteld aan pers en publiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten