woensdag 22 juli 2009

VRT weervrouw Sabine Hagedoren populairste Vlaamse babe voor naakt fotoshoot in Playboy

Op de Nederlandse website van Playboy kan je sinds enkele maanden je stem uitbrengen op een bekende Vlaamse of Nederlandse dame die je graag naakt in Playboy zou zien.

Tot voor kort waren Lien Van De Kelder en Belle Perez de populairste BV's, maar nu staat de populaire VRT weervrouw Sabine Hagedoren bovenaan.

Sabine Hagedoren staat zelfs op de negende plaats in de algemene lijst met meer dan 1.000 stemmen achter haar naam. Roxane Kalishoek(RoxStar) komt als tweede Vlaamse op de 14e plaats (776 stemmen), gevolgd door Hanne Troonbeeckx (745).

Andere Vlaamse babes die nog in aanmerking komen voor de glamour naaktfotoshoot in Playboy zijn onder meer K3 (Karen Damen, Kristel Verbeke, Kathleen Aerts), Evy Gruyaert, Linda Mertens (Milk inc), Goedele Liekens, Sophie Dewaele en ex Miss Belgie Veronique de Kock.

"Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame of babe.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten